Onze diensten

Vloeronderhoud

Ga terug

Benieuwd of we wat kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wij bezitten de kennis.

EMSA Onderhoud voert ook vloeronderhoud en specialistische reiniging van tegelvloeren uit. Over het algemeen is periodiek vloeronderhoud in een schoonmaakcontract opgenomen. Indien dit niet het geval is kunnen wij het vloeronderhoud van uw vloeren incidenteel of op contractbasis uitvoeren. Wij kunnen alle type vloeren voor u reinigen en behandelen. Van houten vloeren tot tapijt of kunststof en tegelvloeren.

Er bestaat een scala aan vloeren met verschillende eigenschappen. Dit vereist kennis over schoonmaakproducten en schoonmaakprocessen. Het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer of wandtegels kan de uitstraling en het onderhoudsgemak sterk verbeteren. Een professionele en grondige reiniging van uw vloer, kunt u daarom het beste door ons laten uitvoeren.

Alle soorten vloeren.

EMSA Onderhoud is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van marmoleum-, linoleum- en tapijtvloeren.

Bij linoleumvloeren is het noodzakelijk de vloer te voorzien van een beschermlaag, door het aanbrengen van een polymeer waslaag kan er voorkomen worden dat vuil in de vloer trekt. Bij juiste en professionele onderhoud van de vloer blijft de vloer als nieuw en wordt de levensduur verlengd. Bestaande linoleum- en marmoleumvloeren kunnen behandeld worden door de bestaande was-/polymeerlagen te verwijderen, de vloer te strippen en deze van twee nieuwe lagen te voorzien. Door regelmatige onderhoud blijft uw vloer constant in perfecte staat!

Een schoon en verzorgd tapijt maakt altijd een goede indruk bij uw medewerkers en bezoekers, daarom vereist uw tapijt een goede verzorging. EMSA Onderhoud kan vakkundig en periodiek uw tapijt reinigen met diverse professionele reinigingsmethodieken. Tevens worden dan de hardnekkigste vlekken aangepakt en de vloer gedesinfecteerd. Door het toepassen van de juiste reinigingsmiddelen gecombineerd met de juiste personen achter de machines zorgen wij voor een uitstekend resultaat!