Onze diensten

Specialistische reiniging

Ga terug

Benieuwd of we wat kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Diepreiniging

Het diepreinigen van keukens en sanitair valt ook onder onze specialiteiten. Door daar waar mogelijk gebruik te maken van stoom en/of de juiste producten reinigen wij uw keuken of sanitair zodat deze door iedere controle komt. 

Naast regulier vloeronderhoud, passen wij ook diepreiniging van vloeren toe. Dit kan bestaan uit het schrobben van de vloer maar ook van het diepreinigen d.m.v. hoge druk of stoom. Neutraliseren en beschermen van de toplaag. Of het nu een kunststof of stenen vloer is wij hebben de machines en de specialisten. Ook het reinigen van uw tapijt wordt door ons verzorgt. Afhankelijk van de situatie wordt gekozen voor de juiste methode.

Hogedrukreiniging

Voor het reinigen van beton vloeren (tegels), galerijen, balkons en terrassen is al snel het gebruik van een hogedrukreiniger noodzakelijk. Met onze krachtige hogedrukreiniger van 180 bar warm  koud water, krijgen onze getrainde medewerkers zelfs de lastigste vervuiling weg zodat het resultaat er weer representatief uitziet.  

Zonnepanelen reinigen

Vaak wordt gezegd dat zonnepanelen zelfreinigend zijn, in de praktijk blijkt dat niet alle verontreiniging van panelen af gaat, zaken als vogelpoep, vetten en oliën uit de schoorstenen, alggroei blijft toch achter op de zonnepanelen. Het is dus zeker aan te raden om zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen om zo rendement verlies tegen te gaan. Het reinigen van zonnepanelen is een klus apart omdat de panelen kwetsbaar zijn, door de panelen met osmose water en een speciale borstel te reinigen blijft de coatinglaag op de panelen onaangetast.

Dakkapellen, dakranden, schotten en uithalen van dakgoten.

De complete dakkapel wordt gereinigd (de zijkanten, boeidelen, kozijnen en ramen alsmede het vrijmaken van de regenwaterafvoer). Voor uitleg over wat wij onder een dakkapel verstaan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook dakranden en schotten kunnen wij voor u reinigen alsmede het leeghalen van de dakgoot.

Eenmalige projecten

Misschien heeft u de schoonmaak in eigen beheer maar heeft u problemen om de specialistische klussen gedaan te krijgen. Ook dan kunt u contact opnemen met EMSA Onderhoud. Na het maken van goede afspraken worden uw vragen opgelost. Niet voor alle schoonmaakdiensten sluit u een contract af. Gewoon omdat ze niet zo vaak voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van huizen voor oplevering of de intensieve schoonmaak van opslagruimtes en fabriekshallen. Dit soort werkzaamheden doet EMSA Onderhoud op afroep. Altijd zorgvuldig en als het nodig is op korte termijn. Prijsopgave vooraf.