De specialist in specialistisch onderhoud

Onze diensten

Bekijk onze diensten

“Wij zorgen ervoor dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw hoofdtaken. “

Schoonmaak, ons werk.

Schoonmaken is een vak waar Emsa onderhoud bv de grootste zorg aan besteedt. Voor diverse klanten verzorgen we dan ook al jaren de reguliere schoonmaak van het bedrijfs- of kantoorpand. Of dat nu dagelijks of minder vaak moet gebeuren, uw dagelijkse en periodieke werk is bij ons in goede handen.  Uw pand is uw visitekaartje en uw medewerkers moeten er prettig kunnen werken. Daar zorgen wij voor.

Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw hoofdtaken. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u de afgesproken kwaliteit leveren op het gebied van schoonmaak. We werken daarom met vaste medewerkers. Dat is voor u, maar ook voor ons prettig. Wij leren u en uw wensen kennen waardoor we ons werk nog grondiger kunnen aanpakken. Onze intensieve aanpak resulteert in een schoon gebouw. 

Werkschema’s, afgesteld op u.

Ook kunnen we het werk invullen zoals u dit het beste uitkomt. Dat doen we door werkschema’s op basis van uw wensen  in te vullen. Dit voor zowel het reguliere onderhoud als voor de periodieke werkzaamheden. Dankzij die werkschema’s kunnen de werkzaamheden door u en door onze eigen rayonmanager effectief worden gecontroleerd en beoordeeld. Bovendien kan het werk bij uitval of ziekte van een werknemer soepel worden overgenomen. Mocht u klachten, opmerkingen of aanvullende verzoeken hebben, dan weet u dat uw vaste aanspreekpersoon, de rayonmanager, voor u klaar staat.